Nytårsmenu 2022
Vi har sammensat en lækker og spændende nytårsmenu – se hele menuen nedenfor.
Snack:
*Panko friteret kroketter af langtidsstegt okse med basilikumsmayo
Forret:
*Cremet muslinge bisque med let dampet torsk, syltet selleri, purløgs olie samt urtesalat med æble
(Hertil surdejsbrød og urtesmør)
Hovedret:
*Peberbouef af okse mørbrad med pommes Anna, madagaskar pebersauce, græskarpuré, bagt rødløg
samt spæde salater med vinaigrette
Dessert:
Gateau Marcel med knas af chokolade, tørret hindbær, solbær coulis samt mørke bær
455,- pr. kuvert
* Alt er tilberedt – du skal blot varme og anrette maden.
Tilkøb vine
Bobler
Champagne “Brut Reserve”, J. Charpentier kr. 325,-
Crémant d’Alsace, Domaine Roland Schmitt kr. 160,-
Forret (hvidvin)
Riesling “Kestener” Trocken, Weingut Meierer (Mosel) kr. 120,-
Hovedret (rødvin)
Lirac, Chateau de Montfaucon (Rhone) kr. 160,-
Dessert (portvinlignende dessertvin)
Banyuls “Rimage”, Domaine La Tour Vieille (Roussillon) kr. 160,-