• kontakt@vedlund.dk / Tlf.: 51 28 00 59


Nytårsmenu 2022

Vi har sammensat en lækker og spændende nytårsmenu – se hele menuen nedenfor.

Snack:

*Panko friteret kroketter af langtidsstegt okse med basilikumsmayo

Forret:

*Cremet muslinge bisque med let dampet torsk, syltet selleri, purløgs olie samt urtesalat med æble

(Hertil surdejsbrød og urtesmør)

Hovedret:

*Peberbouef af okse mørbrad med pommes Anna, madagaskar pebersauce, græskarpuré, bagt rødløg

samt spæde salater med vinaigrette

Dessert:

Gateau Marcel med knas af chokolade, tørret hindbær, solbær coulis samt mørke bær

455,- pr. kuvert

* Alt er tilberedt – du skal blot varme og anrette maden.

Tilkøb vine

Bobler
Champagne “Brut Reserve”, J. Charpentier    kr. 325,-
Crémant d’Alsace, Domaine Roland Schmitt    kr. 160,-

Forret (hvidvin)
Riesling “Kestener” Trocken, Weingut Meierer  (Mosel)   kr. 120,-

Hovedret (rødvin)
Lirac, Chateau de Montfaucon  (Rhone)    kr. 160,-

Dessert (portvinlignende dessertvin)
Banyuls “Rimage”, Domaine La Tour Vieille   (Roussillon)    kr. 160,-