• kontakt@vedlund.dk / Tlf.: 51 28 00 59

Catering

Forårsbuffet

Rilette af lyssej med rødløg, kapers,
grov sennep samt dild

Karamelliseret løgtærte med timian

Stegt unghane med citron & rosmarin

Langtidsstegt kalvecuvette med timian & hvidløg med rødvinssauce

Stegte kartofler med smør, urter & havsalt

Salat med stegte gulerødder, græskarkerner,
persille samt ærteskud

Spæde salater med radisser, asparges
samt hyldeblomst vinaigrette

Friskbagt brød

Brownie med valnødder, coulis og mørkebær

 

Pris pr. person 275,-

Min 20 kuverter

Børn (1-10år) halv pris

Sommerbuffet

Koldrøget laks med cremet peberrod, radiser, variation af asparges & dild

Portobello tærte med timian og karamelliseret hvidløg

Bryst af gris marineret i æble og løg

Rosastegt kalv med rosmarin & hvidløg samt portvinssauce

Nye danske kartofler vendt i smør med ærter og urter

Variation af tomat med løg, fåreost samt vinaigrette

Sprød hjertesalat, croutoner af rugbrød, syltet æble samt gammelknas

Hjemmebagt brød samt smør

Citronfromage med let pisket dansk fløde samt sommerkys

 

Pris pr. person 295,-

Min. 20 kuverter

Børn (1-10år) halv pris