Forårsbuffet
Rilette af lyssej med rødløg, kapers,
grov sennep samt dild
Karamelliseret løgtærte med timian
Stegt unghane med citron & rosmarin
Langtidsstegt kalvecuvette med timian & hvidløg med rødvinssauce
Stegte kartofler med smør, urter & havsalt
Salat med stegte gulerødder, græskarkerner,
persille samt ærteskud
Spæde salater med radisser, asparges
samt hyldeblomst vinaigrette
Friskbagt brød
Brownie med valnødder, coulis og mørkebær
Pris pr. person 275,-
Min 20 kuverter
Børn (1-10år) halv pris
Sommerbuffet
Koldrøget laks med cremet peberrod, radiser, variation af asparges & dild
Portobello tærte med timian og karamelliseret hvidløg
Bryst af gris marineret i æble og løg
Rosastegt kalv med rosmarin & hvidløg samt portvinssauce
Nye danske kartofler vendt i smør med ærter og urter
Variation af tomat med løg, fåreost samt vinaigrette
Sprød hjertesalat, croutoner af rugbrød, syltet æble samt gammelknas
Hjemmebagt brød samt smør
Citronfromage med let pisket dansk fløde samt sommerkys
Pris pr. person 295,-
Min. 20 kuverter
Børn (1-10år) halv pris